OM

Shenshis underrättelsetjänst har sitt huvudkontor i Nanshan distrikt, Shenzhen. Det är ett högteknologiskt företag som fokuserar på FoU och produktion av industriell sensorer. Sedan inrättandet har Shenshi lanserat ett antal produktlinjer inklusive line laser, punktlaser, och punktspektrum, med 3D-industrinsensorer som ingångspunkt. Sammanlagt ett dussintals produktserier har gått in i massförsäljningsstadiet. För närvarande har företagets massprodukter framgångsrikt brutit det utländska monopolet och blivit ledande för inhemska varumärken. Inte bara det, några av våra mogna produkter representerade av line laser har uppnått världsledande prestationsparametrar, och har gradvis blivit ett nytt riktmärke för industrins utveckling. Idag blir varumärket Deep Vision successivt känt av automatiseringsmänniskor. Vi har betjänat hundratals kunder, varav terminalerna har omfattat stora inhemska och utländska konsumentelektronik, litiumbatterier, och solcellsledande varumärken. För närvarande finns det ingen ansträngning för att främja raffinerade produktlösningar baserade på underavdelningar. och använda våra produkter och tjänster för att stärka fler fält. Från halvledare/panel till bil/järnväg; från plast/film till livsmedel/textil, vi kommer att bidra till kostnadsminskning och effektivitetsförbättring av fler branscher. Med stigande arbetskostnader och uppgraderingar av produktkvalitet är framtiden för industriell automation ostoppbar. Med års erfarenhet av 3D industriell sensorforskning och utveckling, Deep Vision har utvecklat en omfattande forsknings- och utvecklingsplattform med optik, mekanik, el och programvara. liksom ett moget produktionskontrollsystem. I framtiden kommer vi inte att spara några ansträngningar för att förbättra vår forsknings- och utvecklingsplattform och bygga upp en industriell forsknings- och utvecklingsgrupp i världsklass. Med den ultimata genialiteten av djup uppskattning för människor, kommer vi att fortsätta att ta itu med high-end sensorer, så att Kinas automation har inhemska produkter tillgängliga och nationella varumärken som kan litas på. Dessutom fäster företaget stor vikt vid lokala tjänster. För att kunna erbjuda kunderna bekväma tjänster som reagerar snabbt och kommunicerar noggrant, Den har upprättat många kontor i hemmet och utomlands. Inhemsk: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Peking, Chengdu, Shenzhen, Taipei Utomlands: Seoul, Hanoi, Vietnam, Delhi, Indien.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Konditionering av 3D-profilsignal

Yträde är en viktig indikator för utvärdering av arbetsstyckens prestanda, vilket direkt påverkar friktionskoefficienten. trötthet motstånd och andra egenskaper och utseende på arbetsstycken.

2022-06-23 visa mer

Hur 3D-sensorer fungerar

3D-sensorn består oftast av flera kameror djupsensor. Genom att projektera en aktiv ljuskälla i ett särskilt band, beräkna tidsskillnaden mellan ljusutsläpp och reflektion, 3D-sensorn kan erhålla föremålets djupdata.

2022-06-17 visa mer

Försiktighetsåtgärder vid användning av en 3D-laserprofiler

Generalisatorn är ett instrument för att inspektera och testa generaliseringen, tvådimensionell förskjutning och tvådimensionell storlek av ett objekt.

2022-04-29 visa mer

Hur användbart är en autofokus industrikamera

Först och främst är det nödvändigt att se på industriproduktionens behov. För närvarande är det nödvändigt att övervaka produkterna inom industriproduktionen, och kvaliteten på produkterna kommer att garanteras mer.

2022-07-07 visa mer

Fördelar med inspektion av 3D-kamera

Tillämpningen av 3D-kameror har ytterligare uppgraderats i industriella automationsinspektioner med en kraftig utveckling av maskinsynsteknik.

2022-05-05 visa mer

Tillämpning av 3D-maskin vision i industriell automation

Med utvecklingen av modern industriell automation används maskinsyn i stor utsträckning i en mängd olika inspektioner, mätning och delidentifiering.

2022-05-06 visa mer

Hur man väljer rätt autofokus industrikamera i syninspektionsutrustning

Först, först definiera utvecklingsbehov, först bestämma noggrannheten hos målet detekteringsteknologi produkt kan krävas, för att bestämma storleken på synfältet som ska ses av kameran, för att bestämma hastigheten på metoden för att upptäcka objektet

2022-07-06 visa mer

Enkel användning och säkerhet för 3D-kameror

När det gäller enkel användning av 3D-kameran måste du vara uppmärksam på om 3D-kameran är bekväm att använda, och du behöver överväga de tre delarna av hårdvara, mjukvara och dokumentation.

2022-05-07 visa mer

visa mer