DE NOBIS

Osnovan je 2014. godine, Shenshi Intelligence je sjedište u Nanshan okrugu, Shenzhen. To je visokih tehnoloji poduzet koji se fokusira na R&D i proizvodnju industrijskih sensora. Od svog uspostavljanja, Shenshi je pokrenuo broj linija proizvoda uključujući liniju laser, laser tačke, i tačka spektra, sa 3D industrijskim sensora kao ulaz. Ukupno desetine serija proizvoda su ušali u fazu masovnih prodaja. Trenutno, masovni proizvođeni proizvodi kompanije su uspješno prekinuli strannu monopoli i postane vođa domaćih znakova. Ne samo to, neki od naše zrelih proizvoda koje su predstavljaju linija lasera postigali su parametre vodeće na svijetu, i postupno su postali novi benchmark koji vodi razvoj industrije. Danas, duboko vizion znak je postupno poznat automatičkim ljudima. Služili smo stotine mušterija, od kojih su terminali pokrivali veliku domaći i vanjne potrošača elektronske, litije baterije, i fotovoltajski vodeći znakove. Trenutno, ne žimo napor da promoviramo rafiniranih rješenja proizvoda na temelju poddivijema, i koriste naše proizvode i usluge kako bi moći više polja. Od polu konduktora/panela do automobila/ željeznica; od plastika/filma do hrane/texta, ćemo doprinosim smanjenja troškova i poboljšanje efikasnosti više industrija. Sa povećanjem troškovima rada i unapravljama kvalifika proizvoda, budućnost industrijskih automatacije je neustavljiv. Sa godinama iskustvo u istraživanje i razvoju u 3D industrijskog sensora, Domeno vizion je razvio sveobučni istraživanje i platformu za razvoj koji uključuje optike, mehanike, struje i softver, kao i zrelni sistema kontrola proizvodnja proizvodnja. U budućnosti, ne ćemo benditi napor da poboljšamo naš platform R&D i izgradi industrijski proizvod R&D-ski tim svijeta. S konačnom izuzetnosti dubokoh civanja za ljude, nastavimo pridružiti visoke senzore, tako da Kine automatcija ima domaće proizvode dostupne i nacionalne znakove koje mogu vjerere. Osim toga, kompanija prijedi veliku važnost lokalizovane usluge. Da bi pružati mušterijama usluge koje brzo reagiraju i prevarite komuniciranju, postavio je mnoge kancelarije kuće i inostrane. Domestic: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Pekin, Chengdu, Shenzhen, Taipei izostrale: Seoul, Hanoi, Vijetnam, Delhi, Indija.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

3D Profiler uvjetu

Korebnošću vlasni je važan indikator za procjenu izvedunja radnih tipa, koja direktno utjeca na koefficijentu frikcije, otpora ume i drugi vlasništvo i pojavljivanja radnih.

2022-06-23 magis

Kako izabrati industrijsku kameru

Prije izabrati industrijnu kameru, prvo morate razumiti svoje zadatke inspektacije, Da li je statička fotografija ili dinamičke fotografije, kolke često slike,

2022-06-27 magis

Kako radi 3d senzori

3D sensor se obično sastavljen od višestrukih kamera dubina. Projektijući aktivnu izvor svjetlosni u posebnom bendu, procijenjejući razliku vremensku između izranja svjetla i razmišljanja, 3D sensor može dobiti dubinu informacije objekta.

2022-06-17 magis

Prekuprenje kada koriste 3D Laser profilera

Generalizer je instrument za inspektiranje i testiranje generalizacije, dvosimenzionalne displace i dvosimenzionalne veličine objekta.

2022-04-29 magis

Ko je korisna industrijskog kamera

Prvo sve, potrebno je gledati na potrebe industrije proizvodnje. Trenutno je potrebno monitoriti proizvode u industrijskoj proizvodi, a kvalifikat proizvodnja će biti garantiraniji.

2022-07-07 magis

Kortreti inspekcije 3D kamera

Prijacija 3D kamera je dalje unapoprijedljena u rješenima u inspekciji industrijskih automatacijom sa snagovom razvoju tehnologije vizije mašine.

2022-05-05 magis

Prijavi vidjela 3D mašine u industrijskoj automaticiji

S razvoj modernih industrija automatica, inspektacija mašine široko se koristi u raznim inspekcije, mjerenja i identifikacije dijelog,

2022-05-06 magis

Kako izabrati pravo autofokus industrijsku kameru u opremu inspektiva vizija

Prva, prvo definireti potrebe razvoja, prvi put odrediti preciznost ciljnog tehnologičkog proizvoda detekta, da utvrdi veličinu polje pogleda koji se vidi kamera, da utvrdi brzinu metoda za otkrivanje objekta

2022-07-06 magis

magis