DE NOBIS

Osnovan je 2014. godine, Shenshi Intelligence je sjedište u Nanshan okrugu, Shenzhen. To je visokih tehnoloji poduzet koji se fokusira na R&D i proizvodnju industrijskih sensora. Od svog uspostavljanja, Shenshi je pokrenuo broj linija proizvoda uključujući liniju laser, laser tačke, i tačka spektra, sa 3D industrijskim sensora kao ulaz. Ukupno desetine serija proizvoda su ušali u fazu masovnih prodaja. Trenutno, masovni proizvođeni proizvodi kompanije su uspješno prekinuli strannu monopoli i postane vođa domaćih znakova. Ne samo to, neki od naše zrelih proizvoda koje su predstavljaju linija lasera postigali su parametre vodeće na svijetu, i postupno su postali novi benchmark koji vodi razvoj industrije. Danas, duboko vizion znak je postupno poznat automatičkim ljudima. Služili smo stotine mušterija, od kojih su terminali pokrivali veliku domaći i vanjne potrošača elektronske, litije baterije, i fotovoltajski vodeći znakove. Trenutno, ne žimo napor da promoviramo rafiniranih rješenja proizvoda na temelju poddivijema, i koriste naše proizvode i usluge kako bi moći više polja. Od polu konduktora/panela do automobila/ željeznica; od plastika/filma do hrane/texta, ćemo doprinosim smanjenja troškova i poboljšanje efikasnosti više industrija. Sa povećanjem troškovima rada i unapravljama kvalifika proizvoda, budućnost industrijskih automatacije je neustavljiv. Sa godinama iskustvo u istraživanje i razvoju u 3D industrijskog sensora, Domeno vizion je razvio sveobučni istraživanje i platformu za razvoj koji uključuje optike, mehanike, struje i softver, kao i zrelni sistema kontrola proizvodnja proizvodnja. U budućnosti, ne ćemo benditi napor da poboljšamo naš platform R&D i izgradi industrijski proizvod R&D-ski tim svijeta. S konačnom izuzetnosti dubokoh civanja za ljude, nastavimo pridružiti visoke senzore, tako da Kine automatcija ima domaće proizvode dostupne i nacionalne znakove koje mogu vjerere. Osim toga, kompanija prijedi veliku važnost lokalizovane usluge. Da bi pružati mušterijama usluge koje brzo reagiraju i prevarite komuniciranju, postavio je mnoge kancelarije kuće i inostrane. Domestic: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Pekin, Chengdu, Shenzhen, Taipei izostrale: Seoul, Hanoi, Vijetnam, Delhi, Indija.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

Prekuprenje kada koriste 3D Laser profilera

Generalizer je instrument za inspektiranje i testiranje generalizacije, dvosimenzionalne displace i dvosimenzionalne veličine objekta.

2022-04-29 magis

Kortreti inspekcije 3D kamera

Prijacija 3D kamera je dalje unapoprijedljena u rješenima u inspekciji industrijskih automatacijom sa snagovom razvoju tehnologije vizije mašine.

2022-05-05 magis

Prijavi vidjela 3D mašine u industrijskoj automaticiji

S razvoj modernih industrija automatica, inspektacija mašine široko se koristi u raznim inspekcije, mjerenja i identifikacije dijelog,

2022-05-06 magis

U ulogu 3d industrijskih kamera u automatskim proizvodnjim

3D kamera tehnologija se sada koristi u raznim industrijskih aplikacija kako bi brzo i neavbjedno otkrili objekte, omogućava brzinu automatacije proizvodnjih procesa.

2022-05-30 magis

Lako korištenja i sigurnosti za 3D kamerem

Zbog lako upotrebe 3D kamere, morate pažnje na li je 3D kamera i morate razmatrati tri elemente hardware, softver i dokumentacije.

2022-05-07 magis

3D kamera

Iz pogleda hardware, 3D kamera treba biti dovoljno fleksibilno da biti lako integrirana ili montirana na robot, i još uvijek ima stabilnu izvod pod torzijom, Pokljanja i napete.

2022-05-31 magis

Razlika između industrije 3D kamera i 2d kamerea

U 3D kameru, izvor svjetlosni zamijeni se laserski transmiter. Kroz kompleksnog optičkog sistema dizajna, laser proizvođena laser transnača će formirati pravu liniju, i laser će se odražiti na površini objekta.

2022-06-01 magis

Statu domaćih industrijskog 3d kamera

Sistem vizije mašine uglavnom uključuje hardware opreme poput industrijskog 3d kamera i softver kao što su proizvođenje softver i vizuelne procese softver.

2022-06-02 magis

magis