О компанији

Osnovan 2014. godine Shenshi obavještajna služba sjedište u Nanshan Distrikt, Shenzhen. To je visokotehnološko poduzeće usmjereno na istraživanje i razvoj i proizvodnju industrijskih senzora. Od uspostavljanja, Shenshi je pokrenuo niz proizvodnih linija, uključujući liniju laser, točka laser, i točka spektara, s 3D industrijskim senzorima kao ulaznom točkom. Ukupno desetke serija proizvoda ušlo je u fazu masovne prodaje. Trenutno su masovno proizvedeni proizvodi kompanije uspješno razbili strani monopol i postali lider domaćih brandova. Ne samo to, neki od naših zrelih proizvoda koji predstavljaju linijski laseri su postigli vodeæe globalne parametre, i postupno su postali nova referentna vrijednost koja vodi razvoj industrije. Danas, brend Deep Viion postepeno postaje poznat ljudima iz automatizacije. Služili smo stotine kupaca, od kojih su terminali pokrivali veliku domaću i stranu potrošačku elektroniku, litijum baterije, i fotonaponske vodeće marke. Trenutno ne štedimo napore za promicanje rafiniranih proizvodnih rješenja na osnovu podjelja, i koristiti naše proizvode i usluge kako bi osnažili više polja. Od poluvodika/panela do automobila/železnice; od plastike/filma do hrane/tekstila, pridonijet ćemo smanjenju troškova i poboljšanju učinkovitosti više industrija. Sa rastom troškova rada i nadogradnja kvalitete proizvoda, budućnost industrijske automatizacije je nezaustavljiva. Sa godinama iskustva u 3D industrijskom istraživanju i razvoju senzora, Deep Vision je razvio sveobuhvatnu platformu istraživanja i razvoja koja uključuje optiku, mehaniku, struju i softver, i zreli sustav kontrole proizvodnje. U budućnosti nećemo štedjeti nikakve napore da poboljšamo našu platformu istraživanja i razvoja i izgradimo svjetsku klasu istraživanja i razvoja industrijskih proizvoda. Sa konačnom genijalnošću dubokog zahvalnosti prema ljudima, nastavit ćemo se boriti sa vrhunskim senzorima, Kineska automatizacija ima dostupne domaće proizvode i nacionalne brandove kojima se može vjerovati. Osim toga, tvrtka pridaje veliku važnost lokaliziranim uslugama. Kako bi kupcima pružili pogodne usluge koje brzo reagiraju i pedantno komuniciraju, Postavio je mnoge kancelarije kod kuće i u inozemstvu. Domaći: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Peking, Chengdu, Shenzhen, Taipei U inozemstvu: Seoul, Hanoi, Vijetnam, Delhi, Indija.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Mjere opreza pri korištenju 3D laserskog profila

Generalizator je instrument za inspekciju i testiranje generalizacije, dvodimenzionalnog premještanja i dvodimenzionalne veličine objekta.


Prednosti 3D kamere

Primjena 3D kamera dodatno je nadograđena u rješenjima za industrijsku automatizaciju uz snažan razvoj tehnologije strojnog vida


Uloga 3D industrijskih kamera u automatskom proizvodnjom

Tehnologija 3D kamere sada se koristi u različitim industrijskim aplikacijama za brzo i nedvosmisleno otkrivanje objekta, omogućiti brzinu automatizacije proizvodnih procesa.


Jednostavnost korištenja i sigurnost za 3D kamere.

U vezi s lakoćom korištenja 3D kamere, morate obratiti pažnju na je li 3D kamera pogodan za korištenje, i morate uzeti u obzir tri elementa hardvera, softver i dokumentacije.


Aplikacija 3D kamere

S hardvera gledišta, 3D kamera treba biti dovoljno fleksibilna da se lako integrira ili montira na robota, a i dalje ima stabilnu učinkovitost pod torzijom, savijanje i napetost.


Razlika između industrijskih 3D kamera i 2D kamera

U 3D kameri, izvor svjetlosti se zamijeni laserskim odašiljačem. Putem složenog optičkog sustava, laser emitiran odašiljačem će formirati pravu liniju, i laser će se reflektirati na površini objekta.


Status domaće industrijske 3d kamere

Sustav za vid strojeva uglavnom uključuje opremu za hardver kao što su industrijska 3d kamera, objektiv, izvor svjetlosti, i softver kao što su softver za obradu slika i vizualno obradu softver.


Razmatranja pri odabiru senzora

Razmatranja za odabir linearnih senzora za pomaknuti senzori, kao važna komponenta obitelji senzora, sve više se koriste u području industrijske automatizacije, ali postoji mnoga nesporazuma u procesu odabira. Pogledajmo izbor senzora. Centar koji treba pažnju.


Погледај још