DESPRE

Înființată în 2014, Shenshi se află sediul în districtul Nanshan, Shenzhen. Este o întreprindere de înaltă tehnologie axată pe cercetarea și dezvoltarea și producția de senzori industriali. De la înfiinţare, Shenshi a lansat o serie de linii de produse, inclusiv linia laser, punct laser, și spectrul de puncte, cu senzorii industriali 3D ca punct de intrare. Un total de zeci de serii de produse au intrat în stadiul vânzărilor de masă. În prezent, produsele produse în masă ale companiei au rupt cu succes monopolul străin și au devenit liderul mărcilor interne. Nu numai că, unele dintre produsele noastre mature reprezentate de lasere de linie au atins parametri de performanță mondial, și au devenit treptat un nou punct de referință care conduce dezvoltarea industriei. Astăzi, brandul Deep Vision devine treptat cunoscut oamenilor de automatizare. Am servit sute de clienţi, din care terminalele au acoperit electronice interne şi străine, baterii de litiu, şi mărci fotovoltaice. În prezent, nu ne scutim de eforturi pentru a promova soluţii de produse rafinate bazate pe subdiviziuni, si sa folosim produsele si serviciile noastre pentru a stimula mai multe domenii. De la semiconductor/panel la automobile/bară; de la plastic/film la alimente/textil; vom contribui la reducerea costurilor și la îmbunătățirea eficienței mai multor industrii. Cu creșterea costurilor de muncă și îmbunătățirea calității produselor, viitorul automatizării industriale este de neoprit. Cu ani de experiență în cercetarea și dezvoltarea senzorilor industriali 3D, Deep Vision a dezvoltat o platformă cuprinzătoare de cercetare și dezvoltare care implică optică, mecanică, electricitate și software; precum și un sistem de control al producției mature. În viitor, nu vom face eforturi pentru a îmbunătăți platforma noastră de cercetare și dezvoltare și pentru a construi o echipă de nivel mondial de cercetare și dezvoltare a produselor industriale. Cu ingeniozitatea absolută a aprecierii profunde pentru oameni, vom continua să abordăm senzorii de înaltă calitate, astfel încât automatizarea Chinei să aibă produse interne disponibile și mărci naționale care pot fi de încredere. În plus, compania acordă o mare importanță serviciilor localizate. Pentru a oferi clienților servicii convenabile care răspund rapid și comunica cu meticulos, a înfiinţat multe birouri în casă şi în străinătate. Intern: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Beijing, Chengdu, Shenzhen, Taipei în străinătate: Seul, Hanoi, Vietnam, Delhi, India.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Condiționarea semnalului profilorului 3D

Rugozitatea suprafeței este un indicator important pentru evaluarea performanței pieselor, care afectează direct coeficientul de frecare; rezistența la oboseală și alte proprietăți și aspectul pieselor de prelucrare.

2022-06-23 Vezi mai mult

Cum funcționează senzorii 3D

Senzorul 3D este de obicei compus din senzor de adâncime multiple camere. Prin proiectarea unei surse de lumină active într-o bandă specială, calculând diferența de timp dintre emisiile de lumină și reflecție; senzorul 3D poate obține informațiile de adâncime ale obiectului.

2022-06-17 Vezi mai mult

Măsuri de precauție la utilizarea unui profil de laser 3D

Generalizatorul este un instrument de inspecție și testare a generalizării, deplasării bidimensionale și dimensiunea bidimensională a unui obiect.

2022-04-29 Vezi mai mult

Cât de util este o cameră industrială autofocusă

În primul rând, este necesar să analizăm nevoile producţiei industriale. În prezent, este necesar să se monitorizeze produsele din producţia industrială, iar calitatea produselor va fi mai garantată.

2022-07-07 Vezi mai mult

Avantajele inspectării camerelor 3D

Aplicarea camerelor 3D a fost modernizată în soluții de inspecție de automatizare industrială, cu dezvoltarea energică a tehnologiei de viziune mașină.

2022-05-05 Vezi mai mult

Aplicarea viziunii mașinii 3D în automatizarea industrială

Odată cu dezvoltarea automatizării industriale moderne, inspecţia maşinii de vedere este utilizată pe scară largă în o varietate de inspecţie, măsurare şi identificare a pieselor,

2022-05-06 Vezi mai mult

Cum să alegi aparatul de fotografiat industrial automat în echipamentele de inspecţie viziune

În primul rând, definiți nevoile de dezvoltare, în primul rând să determine pentru a determina dimensiunea câmpului de vedere care urmează să fie văzut de cameră, pentru a determina viteza metodei de detectare a obiectului

2022-07-06 Vezi mai mult

Usor de utilizare și securitate pentru camerele 3D

În ceea ce privește ușurința de utilizare a camerei 3D, trebuie să acorde o atenție dacă camera 3D este convenabilă de utilizat, și trebuie să luați în considerare cele trei elemente de hardware, software, și documentație.

2022-05-07 Vezi mai mult

Vezi mai mult