OM

Still i 2014 Shenshi etterretningen har hovedkontor i Nanshan distriktet i Shenzhen. Det er et høyteknologisk foretak som fokuserer på forskning og utvikling og produksjon av industrielle sensorer. Siden opprettelsen har Shenshi lansert en rekke produktlinjer, inkludert line laser, punktlaser, og punktspektrum, med 3D industrielle sensorer som inngangspunkt. Samtlige titall av produktserier har gått inn i massesalgsstadiet. For øyeblikket har selskapets masseproduserte produkter ødelagt det utenlandske monopolet og blitt leder av innenlandske merker. Ikke bare det, noen av våre modne produkter representert av line lasere har oppnådd verdens førende ytelsesparametre. og er gradvis blitt et nytt referanseverdi som fører til utviklingen av industrien. I dag blir Deep Vision-merket gradvis kjent for automatiseringsfolk. Vi har betjent hundrevis av kunder, hvorav terminalene har dekket store husholdningselektronik, litiumbatterier, og fotovoltaiske førende merker. Nå sparer vi oss ikke for å fremme raffinerte produktløsninger basert på underavdelinger. og bruke våre produkter og tjenester for å styrke flere felter. Fra halvleder/panel til bil/jernbane; fra plast/film til næringsmidler/tekstil, vil vi bidra til kostnadsreduksjon og effektivitetsforbedring av flere industrier. Med stigende arbeidskostnader og produktkvalitetsoppgraderinger er fremtiden for industriell automatisering ustoppelig. Med års erfaring i 3D industrisensorforskning og utvikling, Deep Vision har utviklet en omfattende forsknings- og utviklingsplattform som omfatter optikk, mekanikk, elektrisitet og programvare, samt et modent produktkontrollsystem. I framtiden vil vi ikke spare på noen anstrengelser for å forbedre vår forsknings- og utviklingsplattform og bygge opp en industriell forsknings- og utviklingsgruppe i verdensklasse. Med den ultimate oppfinnsomheten av dyp verdsettelse av folk, vil vi fortsette å takle high-end sensorer, Kinas automatisering har nasjonale produkter tilgjengelige og nasjonale merker som kan stoles på. I tillegg legger selskapet stor vekt på lokaliserte tjenester. For å gi kundene praktiske tjenester som reagerer raskt og kommuniserer nøye, Det har opprettet mange kontorer hjemme og utenlands. Hushold: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Beijing, Chengdu, Shenzhen, Taipei i utlandet: Seoul, Hanoi, Vietnam, Delhi, India.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Forholdsregler ved bruk av en 3D-laserprofiler

Generalisereren er et instrument for inspisering og prøving av generaliseringen, todimensjonal forskyving og todimensjonal størrelse.

2022-04-29 se mer

Fordele ved 3D kamerainspeksjon

Anvendelsen av 3D-kameraer er blitt ytterligere oppgradert i løsninger for inspeksjon av industrielle automatisering med kraftig utvikling av maskinsynsteknologi.

2022-05-05 se mer

Betydningen av 3D industrikameraer i automatisert produksjon

3D-kamerateknologi brukes nå i en rekke industrielle applikasjoner for å oppdage objekter raskt og utvetydig. muliggjøre hastigheten for automatisering av produksjonsprosessene.

2022-05-30 se mer

Enkel bruk og sikkerhet for 3D-kameraer

Når det gjelder bruken av 3D-kameraet, må du være oppmerksom på om 3D-kameraet er praktisk å bruke, og du må vurdere de tre elementene av maskinvare, programvare og dokumentasjon.

2022-05-07 se mer

3D-kameraprogram

Fra et maskinvaresynspunkt, 3D-kameraet skal være fleksibelt nok til å være lett integrert eller montert på en robot, og fortsatt ha stabil ytelse under torsjon, bøying og spenning.

2022-05-31 se mer

Forskjellen mellom industriell 3D-kamera og 2D-kamera

I et 3D-kamera erstattes lyskilden med en laser sender. Gjennom det komplekse optiske systemets konstruksjon vil laseren som sendes ut, danne en rett linje, og laseren reflekteres på objektets overflate.

2022-06-01 se mer

Status for innenlands 3D-kameraer

Maskinsynssystemet omfatter hovedsakelig maskinvareutstyr som industrikamera, linse, lyskilde, og programvare, f.eks. programvare for bildebehandling og programvare for visuell behandling.

2022-06-02 se mer

Betraktninger ved valg av en forskyvningsføler

Vurderinger for valg av lineære forskyvningsfølere forskyvningsfølere, som en viktig del av sensorfamilien, brukes i stadig større grad på området industriell automatisering, men det er mange misforståelser i utvelgingsprosessen. La oss ta en titt på utvalget av forskyvningssensorer. Senteret som trenger oppmerksomhet.

2022-03-15 se mer

se mer