OM

Still i 2014 Shenshi etterretningen har hovedkontor i Nanshan distriktet i Shenzhen. Det er et høyteknologisk foretak som fokuserer på forskning og utvikling og produksjon av industrielle sensorer. Siden opprettelsen har Shenshi lansert en rekke produktlinjer, inkludert line laser, punktlaser, og punktspektrum, med 3D industrielle sensorer som inngangspunkt. Samtlige titall av produktserier har gått inn i massesalgsstadiet. For øyeblikket har selskapets masseproduserte produkter ødelagt det utenlandske monopolet og blitt leder av innenlandske merker. Ikke bare det, noen av våre modne produkter representert av line lasere har oppnådd verdens førende ytelsesparametre. og er gradvis blitt et nytt referanseverdi som fører til utviklingen av industrien. I dag blir Deep Vision-merket gradvis kjent for automatiseringsfolk. Vi har betjent hundrevis av kunder, hvorav terminalene har dekket store husholdningselektronik, litiumbatterier, og fotovoltaiske førende merker. Nå sparer vi oss ikke for å fremme raffinerte produktløsninger basert på underavdelinger. og bruke våre produkter og tjenester for å styrke flere felter. Fra halvleder/panel til bil/jernbane; fra plast/film til næringsmidler/tekstil, vil vi bidra til kostnadsreduksjon og effektivitetsforbedring av flere industrier. Med stigende arbeidskostnader og produktkvalitetsoppgraderinger er fremtiden for industriell automatisering ustoppelig. Med års erfaring i 3D industrisensorforskning og utvikling, Deep Vision har utviklet en omfattende forsknings- og utviklingsplattform som omfatter optikk, mekanikk, elektrisitet og programvare, samt et modent produktkontrollsystem. I framtiden vil vi ikke spare på noen anstrengelser for å forbedre vår forsknings- og utviklingsplattform og bygge opp en industriell forsknings- og utviklingsgruppe i verdensklasse. Med den ultimate oppfinnsomheten av dyp verdsettelse av folk, vil vi fortsette å takle high-end sensorer, Kinas automatisering har nasjonale produkter tilgjengelige og nasjonale merker som kan stoles på. I tillegg legger selskapet stor vekt på lokaliserte tjenester. For å gi kundene praktiske tjenester som reagerer raskt og kommuniserer nøye, Det har opprettet mange kontorer hjemme og utenlands. Hushold: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Beijing, Chengdu, Shenzhen, Taipei i utlandet: Seoul, Hanoi, Vietnam, Delhi, India.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Tilstand for 3D-profilsignal

Overflatene er en viktig indikator for vurdering av arbeidsstykkers ytelse, som direkte påvirker friksjonskoeffisienten, motstand mot tretthet og andre egenskaper og utseende på arbeidsstykker.

2022-06-23 se mer

Hvordan 3D-sensorer virker?

3D-sensoren består vanligvis av flere kamera dypsensorer. Ved å projisere en aktiv lyskilde i et spesielt bånd og beregne tidsforskjellen mellom lysutslipp og refleksjon, 3D-sensoren kan innhente objektets dybdeinformasjon.

2022-06-17 se mer

Forholdsregler ved bruk av en 3D-laserprofiler

Generalisereren er et instrument for inspisering og prøving av generaliseringen, todimensjonal forskyving og todimensjonal størrelse.

2022-04-29 se mer

Hvor nyttig er et autofokus industrikamera

For det første er det nødvendig å se på industriproduksjonens behov. For øyeblikket er det nødvendig å overvåke produktene i industriproduksjonen, og kvaliteten på produktene vil bli mer garantert.

2022-07-07 se mer

Fordele ved 3D kamerainspeksjon

Anvendelsen av 3D-kameraer er blitt ytterligere oppgradert i løsninger for inspeksjon av industrielle automatisering med kraftig utvikling av maskinsynsteknologi.

2022-05-05 se mer

Hvordan du velger riktig automatisk fokusering av industrikamera i syninnspeksjonsutstyret

Først fastsette utviklingsbehovene, først bestemme nøyaktigheten til det måldetekteringsteknologien kan kreves, å bestemme størrelsen på synsfeltet som skal ses av kameraet, for å bestemme hastigheten på metoden for å oppdage objektet

2022-07-06 se mer

Enkel bruk og sikkerhet for 3D-kameraer

Når det gjelder bruken av 3D-kameraet, må du være oppmerksom på om 3D-kameraet er praktisk å bruke, og du må vurdere de tre elementene av maskinvare, programvare og dokumentasjon.

2022-05-07 se mer

Hvordan ulike 3D-sensorer arbeider

Laserprofilen med 3D-linje vedtar prinsippet om laser triangulering. Først brukes en laserstråle til å bestråle overflaten til det objektet som skal måles,

2022-08-12 se mer

se mer