OVER

Shenshi Intelligence, opgericht in 2014, heeft zijn hoofdkantoor in Nanshan District, Shenzhen. Het is een high-tech onderneming die zich richt op de R & D en de productie van industriële sensoren. Sinds de oprichting heeft Shenshi een aantal productlijnen gelanceerd, waaronder lijnlaser, puntlaser en puntspectrum, met 3D-industriële sensoren als instappunt. In totaal zijn tientallen productseries in het stadium van massale verkoop terechtgekomen. Op dit moment hebben de in massa geproduceerde producten van het bedrijf met succes het buitenlandse monopolie doorbroken en de leider van binnenlandse merken geworden. Niet alleen dat, sommige van onze volwassen producten, vertegenwoordigd door lijnlasers, hebben wereldwijd toonaangevende prestatieparameters bereikt en zijn geleidelijk een nieuwe benchmark geworden die de ontwikkeling van de industrie leidt. Tegenwoordig wordt het merk Deep Vision geleidelijk bekend bij automatiseringsmensen. We hebben honderden klanten bediend, waarvan de terminals grote binnenlandse en buitenlandse consumentenelektronica, lithiumbatterijen en fotovoltaïsche toonaangevende merken hebben gedekt. Op dit moment sparen we alles in het werk om geraffineerde productoplossingen op basis van onderverdelingen te promoten en onze producten en diensten te gebruiken om meer velden te versterken. Van halfgeleider/paneel tot auto/spoorweg; van plastic/film tot voedsel/textiel, we zullen bijdragen aan de kostenreductie en efficiëntieverbetering van meer industrieën. Met stijgende arbeidskosten en upgrades van de productkwaliteit is de toekomst van industriële automatisering niet te stoppen. Met jarenlange ervaring in onderzoek en ontwikkeling van 3D-industriële sensoren, heeft Deep Vision een uitgebreid onderzoeks-en ontwikkelingsplatform ontwikkeld met optica, mechanica, elektriciteit en software, evenals een volwassen productiecontrolesysteem. In de toekomst zullen we alles in het werk stellen om ons R & D-platform te verbeteren en een R & D-team voor industriële producten van wereldklasse te bouwen. Met de ultieme vindingrijkheid van diepe waardering voor mensen, zullen we high-end sensoren blijven aanpakken, zodat de Chinese automatisering binnenlandse producten beschikbaar heeft en nationale merken die kunnen worden vertrouwd. Daarnaast hecht het bedrijf veel belang aan gelokaliseerde diensten. Om klanten handige diensten te bieden die snel reageren en nauwgezet communiceren, heeft het veel kantoren in binnen-en buitenland opgezet. Binnenlands: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Beijing, Chengdu, Shenzhen, Taipei in het buitenland: Seoul, Hanoi, Vietnam, Delhi, India.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van een 3D Laser Profiler

De generalizer is een instrument voor het inspecteren en testen van de generalisatie, tweedimensionale verplaatsing en tweedimensionale grootte van een object.

2022-04-29 Bekijk meer

Voordelen van 3D Camera-inspectie

De toepassing van 3D-camera's is verder geüpgraded in inspectieoplossingen voor industriële automatisering met de krachtige ontwikkeling van machine vision-technologie.

2022-05-05 Bekijk meer

De rol van 3d industriële camera's in geautomatiseerde productie

3D-cameratechnologie wordt nu gebruikt in een verscheidenheid aan industriële toepassingen om objecten snel en ondubbelzinnig te detecteren, waardoor de snelheid van automatisering van productieprocessen mogelijk is.

2022-05-30 Bekijk meer

Gebruiksgemak en beveiliging voor 3D-camera's

Met betrekking tot het gebruiksgemak van de 3D-camera, moet u erop letten of de 3D-camera handig in gebruik is, en u moet rekening houden met de drie elementen van hardware, software en documentatie.

2022-05-07 Bekijk meer

3D camera applicatie

Vanuit hardware-oogpunt moet de 3D-camera flexibel genoeg zijn om gemakkelijk te worden geïntegreerd of op een robot te worden gemonteerd, en toch stabiele prestaties hebben onder torsie, buiging en spanning.

2022-05-31 Bekijk meer

Het verschil tussen industriële 3D-camera's en 2d-camera's

In een 3D-camera wordt de lichtbron vervangen door een laserzender. Door het complexe optische systeemontwerp zal de laser die door de laserzender wordt uitgezonden een rechte lijn vormen en zal de laser worden gereflecteerd op het oppervlak van het object.

2022-06-01 Bekijk meer

De toepassing van 3D-camera in lasgerelateerde industrieën

Bij de automatische besturing van het inspectiesysteem voor de lasnaad is de traditionele inspectie-en positioneringsnauwkeurigheid niet voldoende, en het resultaat van een grote afwijking van de lasnaad treedt vaak op, die niet aan de lasvereisten kan voldoen.

2022-05-09 Bekijk meer

Status van binnenlandse industriële 3D-camera

Het machine vision-systeem omvat voornamelijk hardwareapparatuur zoals industriële 3D-camera, lens, lichtbron en software zoals beeldverwerkingssoftware en visuele verwerkingssoftware.

2022-06-02 Bekijk meer

Bekijk meer