OVER

Shenshi Intelligence, opgericht in 2014, heeft zijn hoofdkantoor in Nanshan District, Shenzhen. Het is een high-tech onderneming die zich richt op de R & D en de productie van industriële sensoren. Sinds de oprichting heeft Shenshi een aantal productlijnen gelanceerd, waaronder lijnlaser, puntlaser en puntspectrum, met 3D-industriële sensoren als instappunt. In totaal zijn tientallen productseries in het stadium van massale verkoop terechtgekomen. Op dit moment hebben de in massa geproduceerde producten van het bedrijf met succes het buitenlandse monopolie doorbroken en de leider van binnenlandse merken geworden. Niet alleen dat, sommige van onze volwassen producten, vertegenwoordigd door lijnlasers, hebben wereldwijd toonaangevende prestatieparameters bereikt en zijn geleidelijk een nieuwe benchmark geworden die de ontwikkeling van de industrie leidt. Tegenwoordig wordt het merk Deep Vision geleidelijk bekend bij automatiseringsmensen. We hebben honderden klanten bediend, waarvan de terminals grote binnenlandse en buitenlandse consumentenelektronica, lithiumbatterijen en fotovoltaïsche toonaangevende merken hebben gedekt. Op dit moment sparen we alles in het werk om geraffineerde productoplossingen op basis van onderverdelingen te promoten en onze producten en diensten te gebruiken om meer velden te versterken. Van halfgeleider/paneel tot auto/spoorweg; van plastic/film tot voedsel/textiel, we zullen bijdragen aan de kostenreductie en efficiëntieverbetering van meer industrieën. Met stijgende arbeidskosten en upgrades van de productkwaliteit is de toekomst van industriële automatisering niet te stoppen. Met jarenlange ervaring in onderzoek en ontwikkeling van 3D-industriële sensoren, heeft Deep Vision een uitgebreid onderzoeks-en ontwikkelingsplatform ontwikkeld met optica, mechanica, elektriciteit en software, evenals een volwassen productiecontrolesysteem. In de toekomst zullen we alles in het werk stellen om ons R & D-platform te verbeteren en een R & D-team voor industriële producten van wereldklasse te bouwen. Met de ultieme vindingrijkheid van diepe waardering voor mensen, zullen we high-end sensoren blijven aanpakken, zodat de Chinese automatisering binnenlandse producten beschikbaar heeft en nationale merken die kunnen worden vertrouwd. Daarnaast hecht het bedrijf veel belang aan gelokaliseerde diensten. Om klanten handige diensten te bieden die snel reageren en nauwgezet communiceren, heeft het veel kantoren in binnen-en buitenland opgezet. Binnenlands: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Beijing, Chengdu, Shenzhen, Taipei in het buitenland: Seoul, Hanoi, Vietnam, Delhi, India.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

3D Profiler-signaalconditionering

Oppervlakteruwheid is een belangrijke indicator voor het evalueren van de prestaties van werkstukken, die rechtstreeks van invloed zijn op de wrijvingscoëfficiënt, weerstand tegen vermoeidheid en andere eigenschappen en het uiterlijk van werkstukken.

2022-06-23 Bekijk meer

Hoe een industriële camera te kiezen

Voordat u een industriële camera kiest, moet u eerst uw inspectietaken begrijpen, of het nu gaat om statische fotografie of dynamische fotografie, hoe vaak u foto's maakt,

2022-06-27 Bekijk meer

Hoe 3D-sensoren werken

De 3D-sensor is meestal samengesteld uit meerdere camera's dieptesensor. Door een actieve lichtbron in een speciale band te projecteren, het tijdsverschil tussen lichtemissie en reflectie te berekenen, kan de 3D-sensor de diepte-informatie van het object verkrijgen.

2022-06-17 Bekijk meer

Wat is een slimme industriële camera

Een intelligente industriële camera is geen eenvoudige camera, maar een sterk geïntegreerd miniatuurmachine vision-systeem.

2022-08-18 Bekijk meer

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van een 3D Laser Profiler

De generalizer is een instrument voor het inspecteren en testen van de generalisatie, tweedimensionale verplaatsing en tweedimensionale grootte van een object.

2022-04-29 Bekijk meer

Hoe nuttig is een autofocus industriële camera

Allereerst is het noodzakelijk om te kijken naar de behoeften van de industriële productie. Op dit moment is het noodzakelijk om producten in de industriële productie te controleren, en de kwaliteit van producten zal meer gegarandeerd zijn.

2022-07-07 Bekijk meer

Voordelen van 3D Camera-inspectie

De toepassing van 3D-camera's is verder geüpgraded in inspectieoplossingen voor industriële automatisering met de krachtige ontwikkeling van machine vision-technologie.

2022-05-05 Bekijk meer

Hoe de juiste autofocus industriële camera te kiezen in vision-inspectieapparatuur

Ten eerste, definieer eerst de ontwikkelingsbehoeften, bepaal eerst de nauwkeurigheid van het doeldetectietechnologieproduct dat nodig kan zijn, om de grootte van het gezichtsveld te bepalen dat door de camera moet worden bekeken, om de snelheid van de methode te bepalen om het object te detecteren

2022-07-06 Bekijk meer

Bekijk meer