TENTANG KAMI

Ditubuhkan pada tahun 2014, kecerdasan Shenshi beribu pejabat di daerah Nanshan, Shenzhen. Ia adalah perusahaan berteknologi tinggi yang memberi tumpuan kepada R & D dan pengeluaran sensor perindustrian. Sejak penubuhannya, Shenshi telah melancarkan beberapa barisan produk termasuk garis laser, titik laser dan spektrum titik, dengan sensor perindustrian 3D sebagai titik kemasukan. Sejumlah berpuluh-puluh siri produk telah memasuki peringkat jualan besar-besaran. Pada masa ini, produk besar-besaran syarikat telah berjaya memecahkan monopoli asing dan menjadi pemimpin jenama domestik. Bukan itu sahaja, beberapa produk matang kami yang diwakili oleh laser talian telah mencapai parameter prestasi terkemuka di dunia, dan secara beransur-ansur menjadi penanda aras baru yang mengetuai pembangunan industri. Hari ini, jenama penglihatan yang mendalam secara beransur-ansur menjadi diketahui oleh orang automasi. Kami telah berkhidmat beratus-ratus pelanggan, di mana terminal telah meliputi elektronik pengguna domestik dan asing utama, bateri litium, dan jenama terkemuka fotovoltaik. Pada masa ini, kami tidak berusaha untuk mempromosikan penyelesaian produk halus berdasarkan daerah hulu langat, dan menggunakan produk dan perkhidmatan kami untuk memperkasakan lebih banyak bidang. Dari semikonduktor/panel ke kereta/kereta api; Dari plastik/filem ke makanan/tekstil, kami akan menyumbang kepada pengurangan kos dan peningkatan kecekapan lebih banyak industri. Dengan kenaikan kos buruh dan peningkatan kualiti produk, masa depan automasi perindustrian tidak dapat dihalang. Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam penyelidikan dan pembangunan sensor perindustrian 3D, visi mendalam telah membangunkan platform penyelidikan dan pembangunan komprehensif yang melibatkan optik, mekanik, elektrik, dan perisian, serta sistem kawalan produk pengeluaran matang. Pada masa akan datang, kami tidak akan berusaha untuk meningkatkan platform R & D kami dan membina pasukan R & D produk perindustrian bertaraf dunia. Dengan kebijaksanaan utama penghargaan yang mendalam untuk orang ramai, kami akan terus menangani sensor mewah, supaya automasi China mempunyai produk domestik yang tersedia dan jenama kebangsaan yang boleh dipercayai. Di samping itu, syarikat itu sangat penting untuk perkhidmatan setempat. Untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan mudah yang bertindak balas dengan cepat dan berkomunikasi dengan teliti, ia telah menubuhkan banyak pejabat di rumah dan di luar negara. Domestik: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Beijing, Chengdu, Shenzhen, Taipei di luar negara: Seoul, Hanoi, Vietnam, Delhi, India.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Penyaman isyarat 3D Profiler

Kekasaran permukaan adalah penunjuk penting untuk menilai prestasi bahan kerja, yang secara langsung mempengaruhi pekali geseran, rintangan keletihan dan sifat-sifat lain dan penampilan bahan kerja.


Bagaimana sensor 3d berfungsi

Sensor 3D biasanya terdiri daripada pelbagai sensor kedalaman kamera. Dengan memancarkan sumber cahaya aktif dalam band khas, mengira perbezaan masa antara pelepasan cahaya dan refleksi, sensor 3D boleh mendapatkan maklumat mendalam objek.


Langkah berjaga-jaga apabila menggunakan Profiler Laser 3D

Generalizer ini adalah instrumen untuk pemeriksaan dan ujian generalisasi, anjakan dua dimensi dan saiz dua dimensi objek.


Bagaimana berguna adalah kamera industri autofokus

Pertama sekali, adalah perlu untuk melihat keperluan pengeluaran perindustrian. Pada masa ini, adalah perlu untuk memantau produk dalam pengeluaran perindustrian, dan kualiti produk akan lebih terjamin.


Kelebihan pemeriksaan kamera 3D

Penggunaan kamera 3D telah ditingkatkan lagi dalam penyelesaian pemeriksaan automasi industri dengan perkembangan teknologi penglihatan mesin yang kuat.


Penggunaan visi mesin 3D dalam automasi perindustrian

Dengan perkembangan automasi perindustrian moden, pemeriksaan penglihatan mesin digunakan secara meluas dalam pelbagai pemeriksaan, pengukuran dan pengenalan bahagian,


Bagaimana untuk memilih kamera industri autofokus yang betul dalam peralatan pemeriksaan penglihatan

Pertama, mula-mula menentukan keperluan pembangunan, mula-mula menentukan ketepatan produk teknologi pengesanan sasaran boleh diperlukan, untuk menentukan saiz bidang pandangan untuk dilihat oleh kamera, untuk menentukan kelajuan kaedah untuk mengesan objek


Kemudahan penggunaan dan keselamatan untuk kamera 3D

Mengenai kemudahan penggunaan kamera 3D, anda perlu memberi perhatian sama ada kamera 3D mudah digunakan, dan anda perlu mempertimbangkan tiga elemen perkakasan, perisian, dan dokumentasi.


melihat lebih banyak