за нас

Основана во 2014 година, Шенши разузнавач е во околината Наншан, Шенџен. Тоа е висока технолошка претпријатија која се фокусира на Р и Д и производството на индустриски сензори. Од основањето, Шенси лансира голем број производи, вклучувајќи ласер на линија, ласер, и точка спектар, со 3D индустриски сензори како влез. Вкупно десетици производи влегоа во сцената на масовни продажби. Во моментов, масовни производи на претпријатието успешно го прекршија странскиот монопол и станаа водач на домашните брендови. Не само тоа, некои од нашите зрели производи претставени со ласери постигнале светски параметри. и постепено станаа нов стандард кој води развојот на индустријата. Денес, брендот на "Deep Визион" постепено станува познат на луѓето на автоматизацијата. Служевме стотици муштерии, од кои терминалите ги покриваат големите домашни и странскиот потрошувачки електроник, литиумски батерии, и водечки брендови. Во моментов, ние не поштедуваме напори за промовирање на рафинираните производи базирани на подделиците, и ги користи нашите производи и услугите за да им овозможат повеќе полиња. Од полукондуктор/панел до автомобилот/езерата; од пластика/ филм до храна/сттекти, Ние ќе придонесеме за намалување на трошоците и подобрувањето на ефикасноста на повеќе индустрии. Со зголемување на работните трошоци и надградувањата на квалитетот на производите, иднината на индустриската автоматизација е незапирлива. Со години искуство во истражувањето и развојот на 3Д индустриски сензори, Деп Визион разви сеопфатна платформа за истражување и развој со оптици, механика, електрична енергија и софтвер, Како и зрел систем за контрола на производителот. Во иднина, ние нема да поштедиме никакви напори за подобрување на нашата платформа на R&D и да изградиме светски индустриски производи. Со крајна генијалност на длабоко ценење за луѓето, ќе продолжиме да се справиме со високи сензори, Така што автоматизацијата на Кина има домашни производи на располагање и национални бренди кои можат да се доверат. Покрај тоа, претпријатието прикажува голема важност на локализираните услуги. За да им овозможат на муштериите удобни услуги кои брзо реагираат и внимателно комуницираат, Тој постави многу канцеларии дома и во странство. Домашна: Сузухо, Шангај, Вуки, Пекинг, Ченгду, Шенџен, Тајпеи во странство: Сеул, Ханои, Виетнам, Дели Индија.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Претпазливи при користењето 3D- профилерName

Генерализаторот е инструмент за инспекција и тестирање на генерализацијата, дводимензионалното расставување и дводимензионална големина на објект.


Предности од инспектирањето на камера

Примената на 3Д камери е уште повеќе надградена во индустриски инспекциски решенија за индустрија со енергетскиот развој на технолошките визии.


Примена на 3Д-мејската визија во индустриската автоматиза

Со развојот на модерна индустриска автоматизација, инспекцијата на визијата на машините се користат во најразлични инспективи, мерки и идентификација на дел,


Улогата на 3D индустриски камери во автоматскиот производство

Технологијата 3D камери сега се користат во различни индустриски апликации за детектирање на објектите брзо и нејасно, овозможувајќи ја брзината на автоматизацијата на производствените процеси.


Лесно употреба и обезбедување за 3Д камери.

Во врска со лесноста на употребата на 3Д камерата, треба да обрнете внимание дали 3Д камерата е удобно да се користи, и треба да ги разгледате трите елементи на хардверот, софтверот и документацијата.


3D- апликација на камера

Од гледна точка на хардверот, 3Д камерата треба да биде доволно флексибилна за да биде лесно интегрирана или наместена на робот, и сеуште има стабилна перформација под торзија, Твиткање и тензија.


Разликата помеѓу индустриските 3D камери и 2D камери

Во 3D камерата, изворот на светлината е заменет со ласерски трансмитер. Преку комплексниот оптички систем дизајн, ласерот што го емитува ласерскиот пренесувач ќе формира директна линија. и ласерот ќе се одрази на површината на објектот.


Статус на домашната индустриска камера 3D

Системот за визија воглавно вклучува опрема за хардвер, како што е индустријата 3D камера, леќа, светлост извор, и софтвер како софтвер за процесирање на слики и визуелниот софтвер.


Гледај Повеќе