RóLUNK

A 2014-ben alapított shenshi intelligence székhelye nanshan kerületben, sencsenben található. Ez egy high-tech vállalkozás összpontosító a k + f és ipari érzékelők gyártása. Megalakulása óta a shenshi számos termékvonalat indított el, beleértve a vonallézert, a pontos lézert és a pontspektrumot, a 3d ipari érzékelőkkel. Összesen több tucat terméksorozat lépett a tömegeladás szakaszába. Jelenleg a cég sorozatgyártású termékei sikeresen megtörték a külföldi monopóliumot, és a hazai márkák vezetőjévé váltak. Nem csak, hogy néhány érett termékeink által képviselt vonal lézerek elérték a világ vezető teljesítmény paramétereket, és fokozatosan vált egy új benchmark vezető a fejlődés az iparág. Ma a deep vision márkát fokozatosan ismerik az automatizálók. Több száz ügyfelet szolgáltunk ki, melyek közül a terminálok a főbb hazai és külföldi fogyasztói elektronikát, a lítium akkumulátorokat és a fotovoltaikus vezető márkákat fedezték. Jelenleg nem kímélünk erőfeszítést a kifinomult termékmegoldások alrészlegeken alapuló népszerűsítésére, és termékeinket és szolgáltatásainkat több terület felhatalmazására használjuk. Félvezető/panel autó/vasút; műanyag/film élelmiszer/textil, hozzájárulunk a költségek csökkentése és hatékonyság javítása több iparág. Az emelkedő munkaerő-költségek és a termékminőség-fejlesztések miatt az ipari automatizálás jövője megállíthatatlan. Több éves tapasztalattal rendelkezik a 3d ipari érzékelő kutatásában és fejlesztésében, a deep vision kifejlesztett egy átfogó kutatási és fejlesztési platformot, amely optikát, mechanikát, elektromosságot és szoftvert foglal magában, valamint egy érett gyártási termékellenőrző rendszer. A jövőben, mi nem kímélünk erőfeszítést, hogy javítsa a k + f platform és épít egy világszínvonalú ipari termék k + f csapat. A végső találékonyság mély megbecsülése az emberek, mi továbbra is kezelni high-end érzékelők, így kína automatizálás van hazai termékek és a nemzeti márkák, amelyek megbízható. Ezen kívül a cég nagy jelentőséget tulajdonít a lokalizált szolgáltatásoknak. Annak érdekében, hogy az ügyfelek számára kényelmes szolgáltatásokat nyújtson, amelyek gyorsan reagálnak és aprólékosan kommunikálnak, számos irodát hozott létre itthon és külföldön. Belföldi: suzhou, shanghai, wuxi, beijing, chengdu, shenzhen, taipei külföldön: szöul, hanoi, vietnam, delhi, india.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

3d profiler jel kondicionálás

A felületi érdesség fontos mutatója a munkadarabok teljesítményének értékeléséhez, ami közvetlenül befolyásolja a súrlódási együtthatót, a fáradtsági ellenállást és egyéb tulajdonságokat és a munkadarabok megjelenését.

2022-06-23 mutass többet

Hogyan válasszuk ki az ipari fényképezőgépet

Az ipari fényképezőgép kiválasztása előtt először meg kell értenie az ellenőrzési feladatait, függetlenül attól, hogy statikus fényképezés vagy dinamikus fényképezés, milyen gyakran készít képeket,

2022-06-27 mutass többet

Hogyan működik a 3d érzékelők

A 3d-s érzékelő általában több kamerás mélységérzékelőből áll. Egy speciális sávban egy aktív fényforrás kivetítésével, a fénykibocsátás és a visszaverődés közötti időkülönbséget kiszámítva a 3d-s érzékelő megszerezheti az objektum mélységi információit.

2022-06-17 mutass többet

Óvintézkedések 3d lézeres profiler használatakor

A generalizer egy tárgy általánosításának, kétdimenziós elmozdulásának és kétdimenziós méretének ellenőrzésére és tesztelésére szolgáló eszköz.

2022-04-29 mutass többet

Milyen hasznos az autofókusz ipari kamera

Először is meg kell nézni az ipari termelés igényeit. Jelenleg az ipari termelés termékeinek nyomon követésére van szükség, és a termékek minősége jobban garantálható.

2022-07-07 mutass többet

Előnyei 3d kamera ellenőrzés

A 3d-s fényképezőgépek alkalmazását az ipari automatizálási ellenőrzési megoldásokban tovább fejlesztették a gépi látás technológiájának erőteljes fejlesztésével.

2022-05-05 mutass többet

Hogyan válasszuk ki a megfelelő autofókusz ipari kamerát a látás ellenőrző berendezésekben

Először is határozza meg a fejlesztési igényeket, először határozza meg a pontosságát a cél érzékelési technológia termék szükséges, hogy meghatározza a mérete a látótér, hogy látja a kamera, a módszer sebességének meghatározásához az objektum észleléséhez

2022-07-06 mutass többet

A 3d-s ipari kamerák szerepe az automatizált gyártásban

A 3d-s fényképezőgép-technológiát ma már különböző ipari alkalmazásokban használják a tárgyak gyors és egyértelmű felderítésére, lehetővé téve a gyártási folyamatok automatizálásának sebességét.

2022-05-30 mutass többet

mutass többet