RóLUNK

A 2014-ben alapított shenshi intelligence székhelye nanshan kerületben, sencsenben található. Ez egy high-tech vállalkozás összpontosító a k + f és ipari érzékelők gyártása. Megalakulása óta a shenshi számos termékvonalat indított el, beleértve a vonallézert, a pontos lézert és a pontspektrumot, a 3d ipari érzékelőkkel. Összesen több tucat terméksorozat lépett a tömegeladás szakaszába. Jelenleg a cég sorozatgyártású termékei sikeresen megtörték a külföldi monopóliumot, és a hazai márkák vezetőjévé váltak. Nem csak, hogy néhány érett termékeink által képviselt vonal lézerek elérték a világ vezető teljesítmény paramétereket, és fokozatosan vált egy új benchmark vezető a fejlődés az iparág. Ma a deep vision márkát fokozatosan ismerik az automatizálók. Több száz ügyfelet szolgáltunk ki, melyek közül a terminálok a főbb hazai és külföldi fogyasztói elektronikát, a lítium akkumulátorokat és a fotovoltaikus vezető márkákat fedezték. Jelenleg nem kímélünk erőfeszítést a kifinomult termékmegoldások alrészlegeken alapuló népszerűsítésére, és termékeinket és szolgáltatásainkat több terület felhatalmazására használjuk. Félvezető/panel autó/vasút; műanyag/film élelmiszer/textil, hozzájárulunk a költségek csökkentése és hatékonyság javítása több iparág. Az emelkedő munkaerő-költségek és a termékminőség-fejlesztések miatt az ipari automatizálás jövője megállíthatatlan. Több éves tapasztalattal rendelkezik a 3d ipari érzékelő kutatásában és fejlesztésében, a deep vision kifejlesztett egy átfogó kutatási és fejlesztési platformot, amely optikát, mechanikát, elektromosságot és szoftvert foglal magában, valamint egy érett gyártási termékellenőrző rendszer. A jövőben, mi nem kímélünk erőfeszítést, hogy javítsa a k + f platform és épít egy világszínvonalú ipari termék k + f csapat. A végső találékonyság mély megbecsülése az emberek, mi továbbra is kezelni high-end érzékelők, így kína automatizálás van hazai termékek és a nemzeti márkák, amelyek megbízható. Ezen kívül a cég nagy jelentőséget tulajdonít a lokalizált szolgáltatásoknak. Annak érdekében, hogy az ügyfelek számára kényelmes szolgáltatásokat nyújtson, amelyek gyorsan reagálnak és aprólékosan kommunikálnak, számos irodát hozott létre itthon és külföldön. Belföldi: suzhou, shanghai, wuxi, beijing, chengdu, shenzhen, taipei külföldön: szöul, hanoi, vietnam, delhi, india.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

3d profiler jel kondicionálás

A felületi érdesség fontos mutatója a munkadarabok teljesítményének értékeléséhez, ami közvetlenül befolyásolja a súrlódási együtthatót, a fáradtsági ellenállást és egyéb tulajdonságokat és a munkadarabok megjelenését.

2022-06-23 mutass többet

Hogyan működik a 3d érzékelők

A 3d-s érzékelő általában több kamerás mélységérzékelőből áll. Egy speciális sávban egy aktív fényforrás kivetítésével, a fénykibocsátás és a visszaverődés közötti időkülönbséget kiszámítva a 3d-s érzékelő megszerezheti az objektum mélységi információit.

2022-06-17 mutass többet

Óvintézkedések 3d lézeres profiler használatakor

A generalizer egy tárgy általánosításának, kétdimenziós elmozdulásának és kétdimenziós méretének ellenőrzésére és tesztelésére szolgáló eszköz.

2022-04-29 mutass többet

Milyen hasznos az autofókusz ipari kamera

Először is meg kell nézni az ipari termelés igényeit. Jelenleg az ipari termelés termékeinek nyomon követésére van szükség, és a termékek minősége jobban garantálható.

2022-07-07 mutass többet

Előnyei 3d kamera ellenőrzés

A 3d-s fényképezőgépek alkalmazását az ipari automatizálási ellenőrzési megoldásokban tovább fejlesztették a gépi látás technológiájának erőteljes fejlesztésével.

2022-05-05 mutass többet

Hogyan válasszuk ki a megfelelő autofókusz ipari kamerát a látás ellenőrző berendezésekben

Először is határozza meg a fejlesztési igényeket, először határozza meg a pontosságát a cél érzékelési technológia termék szükséges, hogy meghatározza a mérete a látótér, hogy látja a kamera, a módszer sebességének meghatározásához az objektum észleléséhez

2022-07-06 mutass többet

Könnyű használat és a biztonság a 3d-s kamerák

Ami a 3d kamera használatának könnyedségét illeti, figyelni kell arra, hogy a 3d-s kamera kényelmes-e használni, és figyelembe kell vennie a három hardver, szoftver elemét, és dokumentáció.

2022-05-07 mutass többet

Hogyan működnek a különböző 3d érzékelők

A 3d vonal lézeres profilérzékelő a lézerháromszögelés elvét fogadja el. Először is lézersugarat használnak a mérendő tárgy felületének besugárzására,

2022-08-12 mutass többet

mutass többet