O NAMA

Osnovan 2014. godine Shenshi obavještajna služba sjedište u Nanshan Distrikt, Shenzhen. To je visokotehnološko poduzeće usmjereno na istraživanje i razvoj i proizvodnju industrijskih senzora. Od uspostavljanja, Shenshi je pokrenuo niz proizvodnih linija, uključujući liniju laser, točka laser, i točka spektara, s 3D industrijskim senzorima kao ulaznom točkom. Ukupno desetke serija proizvoda ušlo je u fazu masovne prodaje. Trenutno su masovno proizvedeni proizvodi kompanije uspješno razbili strani monopol i postali lider domaćih brandova. Ne samo to, neki od naših zrelih proizvoda koji predstavljaju linijski laseri su postigli vodeæe globalne parametre, i postupno su postali nova referentna vrijednost koja vodi razvoj industrije. Danas, brend Deep Viion postepeno postaje poznat ljudima iz automatizacije. Služili smo stotine kupaca, od kojih su terminali pokrivali veliku domaću i stranu potrošačku elektroniku, litijum baterije, i fotonaponske vodeće marke. Trenutno ne štedimo napore za promicanje rafiniranih proizvodnih rješenja na osnovu podjelja, i koristiti naše proizvode i usluge kako bi osnažili više polja. Od poluvodika/panela do automobila/železnice; od plastike/filma do hrane/tekstila, pridonijet ćemo smanjenju troškova i poboljšanju učinkovitosti više industrija. Sa rastom troškova rada i nadogradnja kvalitete proizvoda, budućnost industrijske automatizacije je nezaustavljiva. Sa godinama iskustva u 3D industrijskom istraživanju i razvoju senzora, Deep Vision je razvio sveobuhvatnu platformu istraživanja i razvoja koja uključuje optiku, mehaniku, struju i softver, i zreli sustav kontrole proizvodnje. U budućnosti nećemo štedjeti nikakve napore da poboljšamo našu platformu istraživanja i razvoja i izgradimo svjetsku klasu istraživanja i razvoja industrijskih proizvoda. Sa konačnom genijalnošću dubokog zahvalnosti prema ljudima, nastavit ćemo se boriti sa vrhunskim senzorima, Kineska automatizacija ima dostupne domaće proizvode i nacionalne brandove kojima se može vjerovati. Osim toga, tvrtka pridaje veliku važnost lokaliziranim uslugama. Kako bi kupcima pružili pogodne usluge koje brzo reagiraju i pedantno komuniciraju, Postavio je mnoge kancelarije kod kuće i u inozemstvu. Domaći: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Peking, Chengdu, Shenzhen, Taipei U inozemstvu: Seoul, Hanoi, Vijetnam, Delhi, Indija.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Kondicioniranje 3D profilerskog signala

Površinska hrabrost važan je pokazatelj za ocjenjivanje radnih komada, što izravno utječe na koeficijent trenja, otpor na umor i druge svojstva i izgled radnih komada.

2022-06-23 vidi više

Kako 3D senzori rade

3D senzor obično se sastoji od senzora dubine više kamera. Projiciranjem aktivnog izvora svjetlosti u posebnom pojasu, izračunavanje vremenske razlike između emisije svjetlosti i refleksije, 3D senzor može dobiti podatke o dubini objekta.

2022-06-17 vidi više

Mjere opreza pri korištenju 3D laserskog profila

Generalizator je instrument za inspekciju i testiranje generalizacije, dvodimenzionalnog premještanja i dvodimenzionalne veličine objekta.

2022-04-29 vidi više

Koliko je korisna industrijska kamera

Kao prvo, potrebno je razmotriti potrebe industrijske proizvodnje. Trenutno je potrebno pratiti proizvode u industrijskoj proizvodnji, a kvaliteta proizvoda će biti zajamčena.

2022-07-07 vidi više

Prednosti 3D kamere

Primjena 3D kamera dodatno je nadograđena u rješenjima za industrijsku automatizaciju uz snažan razvoj tehnologije strojnog vida

2022-05-05 vidi više

Kako izabrati pravu autofokus industrijsku kameru u opremi za pregled vizije

Prvo, prvo definirati potrebe razvoja, prvo odrediti točnost ciljne tehnologije detekcije proizvoda može biti zahtijevan, za određivanje veličine vidljivog polja koje će vidjeti kamera, kako bi se odredilo brzinu metode za otkrivanje objekta

2022-07-06 vidi više

Jednostavnost korištenja i sigurnost za 3D kamere.

U vezi s lakoćom korištenja 3D kamere, morate obratiti pažnju na je li 3D kamera pogodan za korištenje, i morate uzeti u obzir tri elementa hardvera, softver i dokumentacije.

2022-05-07 vidi više

Kako rade različiti 3D senzori

Senzor laserske profile 3D linije usvaja princip laserske triangulacije. Prvo, laserski zrak se koristi za ozraèavanje površine objekta koji se mjeri,

2022-08-12 vidi više

vidi više