TIETOJA

Vuonna 2014 perustettu Shenshin tiedustelupalvelu on pääkonttori Nanshanin alueella Shenzhenissa. Se on huipputekniikkayritys, joka keskittyy tutkimukseen ja kehittämiseen ja teollisuuden antureiden tuotantoon. Sen perustamisesta lähtien Shenshi on käynnistänyt useita tuotelinjoita, kuten line laser, piste laser, ja pisteseajuus, 3D-teollisuuden anturit sisäänkäyntipisteenä. Yhteensä kymmeniä tuotesarjoja on tullut massamyynnin vaiheeseen. Tällä hetkellä yhtiön massatuotteet ovat onnistuneet rikkomaan ulkomaisen monopolin ja tulleet kotimaisten tuotemerkkien johtajaksi. Jotkin kypsät tuotteet, joita on edustanut linjalaserin, ovat saavuttaneet maailman johtavia suorituskyvyn parametreja. niistä on vähitellen tullut uusi vertailuarvo, joka johtaa teollisuuden kehitystä. Nykyään Deep Vision -brändi tulee vähitellen automaation ihmisille tunnetuksi. Olemme palvelleet satoja asiakkaita, joiden terminaalit ovat kattaneet suuria kotimaisia ja ulkomaisia kuluttajaelektroniikkaa, litiumparistoja, ja aurinkosähköä johtavia tuotemerkkejä. Tällä hetkellä emme välitä ponnistelua edistääksemme jalostettuja tuoteratkaisuja, ja käyttää tuotteitamme ja palveluitamme lisää kenttiä. Puolijohde/paneli autoon/rautatieän; muovista/kalvoista elintarvikkeisiin/tekstiiliin, edistämme useamman teollisuuden kustannusten alentamista ja tehokkuuden parantamista. Kohoavat työvoimakustannukset ja tuotteiden laadun parantaminen, teollisen automaation tulevaisuus on pysäyttämätön. Vuosien kokemus 3D teollisen sensorin tutkimuksesta ja kehittämisestä, Deep Vision on kehittänyt kattavan tutkimus- ja kehittämisfoorumin, johon sisältyy optiikkaa, mekaniikkaa, sähköä ja ohjelmistoa. sekä kypsä tuotannon valvontajärjestelmä. Tulevaisuudessa emme säästä mitään ponnisteluja parantaaksemme T&K-foorumia ja rakentamaan maailmanluokan teollisuustuotteiden T&K-ryhmä. Koska ihmisiä arvostetaan äärimmäisen nerokasta, - jatkamme korkea-arvoisia sensoreita vastaan. niin, että Kiinan automaatio on saatavilla kotimaisia tuotteita ja kansallisia tuotemerkkejä, jotka voidaan luottaa. Lisäksi yritys pitää paikallisia palveluita erittäin tärkeänä. Tarjotakseen asiakkaille käteviä palveluja, jotka reagoivat nopeasti ja kommunikoivat huolellisesti, se on perustanut useita toimistoja kotimaassa ja ulkomailla. Kotimainen: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Peking, Chengdu, Shenzhen, Taipei Ulkomailla: Soul, Hanoi, Vietnam, Delhi, Intia.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Varotoimet käytettäessä 3D-laserprofiilin

Yleistäjä on väline, jolla tarkastetaan ja testataan esineen yleistymistä, kaksiulotteista siirtymistä ja kaksiulotteista koosta.

2022-04-29 Katso lisää

3D Camera Inspection edut

3D-kameroiden soveltamista on päivitetty entisestään teollisuuden automaatio tarkastusratkaisuissa koneen visioteknologian voimakkaalla kehityksellä.

2022-05-05 Katso lisää

Teollisuuskameroiden rooli automaattisessa tuotannossa

3D-kamerateknologiaa käytetään nykyään erilaisissa teollisuussovelluksissa esineiden havaitsemiseksi nopeasti ja yksiselitteisesti, mahdollistamalla tuotantoprosessien automatisoinnin nopeus.

2022-05-30 Katso lisää

Helppokäyttö ja turvallisuus 3D kameroille

Mitä tulee 3D-kameran helppokäyttöisyyteen, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, onko 3D-kamera kätevä käyttää, ja sinun täytyy ottaa huomioon kolme elementtiä laitteisto, ohjelmisto, ja dokumentaatio.

2022-05-07 Katso lisää

3D-kamerasovellus

Laitteiston näkökulmasta - 3D-kameran on oltava riittävän joustava, jotta se voidaan helposti integroida tai asentaa robottiin, ja sillä on edelleen vakaa suorituskyky, taivutus ja jännitys.

2022-05-31 Katso lisää

Teollisuus 3D-kameroiden ja 2D-kameroiden ero

3D-kamerassa valonlähde korvataan laserlähettimellä. Monimutkaisen optisen järjestelmän suunnittelun avulla laser muodostaa suoran linjan, ja laser heijastuu kohteen pinnalla.

2022-06-01 Katso lisää

3D-kameran käyttö hitsaukseen liittyvissä toimialoissa

Hitsauman tarkastusjärjestelmän automaattisessa ohjauksessa perinteinen tarkastus- ja paikannustarkkuus ei riitä, ja seurauksena suuri hitsaus sauman poikkeama usein, joka ei täytä hitsausvaatimuksia.

2022-05-09 Katso lisää

Kotimaisen teollisen 3d kameran tila

Koneen näköjärjestelmä sisältää pääasiassa laitteita, kuten teollisuus 3D kamera, linssi, valonlähde, ja ohjelmisto, kuten kuvankäsittely ohjelmisto ja visuaalinen käsittely ohjelmisto.

2022-06-02 Katso lisää

Katso lisää