Πληροφορίες για τη

Ιδρύθηκε το 2014, Shenshi Intelligence βρίσκεται στην έδρα της περιοχή Nanshan, Shenzhen. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην Ε&Α και στην παραγωγή βιομηχανικών αισθητήρων. Από την ίδρυσή της, η Shenshi έχει εκτοξεύσει μια σειρά από γραμμές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής laser, σημείο laser, και σημείο φάσματος, με τρισδιάστατους βιομηχανικούς αισθητήρες ως σημείο εισόδου. Συνολικά δεκάδες σειρές προϊόντων έχουν εισέλθει στο στάδιο των μαζικών πωλήσεων. Προς το παρόν, τα μαζικά παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας έχουν σπάσει με επιτυχία το ξένο μονοπώλιο και έχουν γίνει ηγέτης των εγχώριων εμπορικών σημάτων. Όχι μόνο αυτό, μερικά από τα ώριμα προϊόντα μας που αντιπροσωπεύονται από λέιζερ γραμμής έχουν επιτύχει παγκόσμια κορυφαίες παραμέτρους απόδοσης, και έχουν γίνει σταδιακά ένα νέο σημείο αναφοράς που οδηγεί στην ανάπτυξη του κλάδου. Σήμερα, η μάρκα Deep Vision γίνεται σταδιακά γνωστή στους ανθρώπους αυτοματισμούς. Έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες, από τους οποίους τα τερματικά έχουν καλύψει σημαντικές εγχώριες και ξένες καταναλωτικές ηλεκτρονικές, μπαταρίες λιθίου, και φωτοβολταϊκές κορυφαίες μάρκες. Επί του παρόντος, δεν φοβόμαστε καμία προσπάθεια να προωθήσουμε λύσεις εκλεπτυσμένων προϊόντων με βάση τις υποδιαιρέσεις. και να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να ενισχύσουμε περισσότερα πεδία. Από ημιαγωγό / πίνακα έως αυτοκίνητο / σιδηροδρόμου. Θα συμβάλουμε στη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας περισσότερων βιομηχανιών. Με αυξανόμενο κόστος εργασίας και αναβαθμίσεις ποιότητας του προϊόντος, το μέλλον της βιομηχανικής αυτοματοποίησης είναι ασταμάτητο. Με χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη 3D βιομηχανικών αισθητήρων, Η Deep Vision έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα έρευνας και ανάπτυξης που περιλαμβάνει οπτική, μηχανική, ηλεκτρική ενέργεια και λογισμικό, καθώς και ένα ώριμο σύστημα ελέγχου προϊόντων παραγωγής. Στο μέλλον, δεν θα καταστήσουμε καμία προσπάθεια να βελτιώσουμε την πλατφόρμα Ε&Α μας και να δημιουργήσουμε μια ομάδα βιομηχανικών προϊόντων Ε&Α παγκόσμιας κλάσης. Με την απόλυτη εφευρετικότητα της βαθιάς εκτίμησης των ανθρώπων, θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τους αισθητήρες υψηλής τάξης, ώστε η αυτοματοποίηση της Κίνας να έχει διαθέσιμα εγχώρια προϊόντα και εθνικά μάρκες που μπορούν να αξιοποιηθούν. Επιπλέον, η εταιρεία αποδίδει μεγάλη σημασία στις τοπικές υπηρεσίες. Για να παρέχουν στους πελάτες βολικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται γρήγορα και επικοινωνούν σχολαστικά, έχει δημιουργήσει πολλά γραφεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εγχώρια: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Πεκίνο, Chengdu, Shenzhen, Taipei στο εξωτερικό: Σεούλ, Ανόι, Βιετνάμ, Δελχί, Ινδία.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Προετοιμασία σήματος προφίλ 3D

Η τραχύτητα της επιφάνειας αποτελεί σημαντικό δείκτη για την αξιολόγηση των επιδόσεων των εργασιών, η οποία επηρεάζει άμεσα τον συντελεστή τριβής, αντοχή στην κόπωση και άλλες ιδιότητες και εμφάνιση εργασιακών εργασιών.


Πώς να επιλέξετε μια βιομηχανική φωτογραφική μηχανή

Πριν επιλέξετε βιομηχανική κάμερα, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τις εργασίες επιθεώρησης σας, αν πρόκειται για στατική φωτογραφία ή δυναμική φωτογραφία, πόσο συχνά τραβάτε φωτογραφίες,


Πώς λειτουργούν οι αισθητήρες 3D

Ο 3D αισθητήρας αποτελείται συνήθως από αισθητήρα βάθους πολλαπλών κάμερες. Με την προβολή ενεργού φωτεινού πηγής σε ειδική ζώνη, υπολογίζοντας τη διαφορά χρόνου μεταξύ εκπομπών φωτός και αντανάκλασης, ο αισθητήρας 3D μπορεί να λάβει τις πληροφορίες βάθους του αντικειμένου.


Προφυλάξεις κατά τη χρήση προφίλ 3D Laser

Ο γενικευτής είναι ένα όργανο για τον έλεγχο και τον έλεγχο της γενίκευσης, της δισδιάστατης μετατόπισης και του διδιάστατου μέγεθους ενός αντικειμένου.


Πόσο χρήσιμη είναι μια βιομηχανική φωτογραφική μηχανή αυτοεστίασης

Καταρχάς, είναι απαραίτητο να εξεταστούν οι ανάγκες της βιομηχανικής παραγωγής. Επί του παρόντος, είναι απαραίτητο να παρακολουθούν τα προϊόντα της βιομηχανικής παραγωγής και η ποιότητα των προϊόντων θα είναι μεγαλύτερη εγγυημένη.


Πλεονεκτήματα της 3D Κάμερα Επιθεώρησης

Η εφαρμογή των τρισδιάστατων κάμερων έχει αναβαθμιστεί περαιτέρω σε λύσεις βιομηχανικής αυτοματοποίησης με την έντονη ανάπτυξη της τεχνολογίας όρασης της μηχανής.


Πώς να επιλέξετε τη σωστή βιομηχανική κάμερα αυτόματης εστίασης στον εξοπλισμό επιθεώρησης όρασης

Πρώτον, καθορίζουν πρώτα τις ανάγκες ανάπτυξης, πρώτα καθορίζουν την ακρίβεια του προϊόντος ανίχνευσης στόχου μπορεί να απαιτηθεί, για να προσδιορίσει το μέγεθος του οπτικού πεδίου που θα δει η κάμερα, για να προσδιορίσει την ταχύτητα της μεθόδου ανίχνευσης του αντικειμένου


Ο ρόλος των 3D βιομηχανικών φωτογραφικών μηχανών στην αυτόματη παραγωγή

Η τεχνολογία 3D κάμερα χρησιμοποιείται τώρα σε μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών για την ανίχνευση αντικειμένων γρήγορα και σαφώς, επιτρέπει την ταχύτητα της αυτοματοποίησης των διαδικασιών παραγωγής.


Δείτε περισσότερα