Πληροφορίες για τη

Ιδρύθηκε το 2014, Shenshi Intelligence βρίσκεται στην έδρα της περιοχή Nanshan, Shenzhen. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην Ε&Α και στην παραγωγή βιομηχανικών αισθητήρων. Από την ίδρυσή της, η Shenshi έχει εκτοξεύσει μια σειρά από γραμμές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής laser, σημείο laser, και σημείο φάσματος, με τρισδιάστατους βιομηχανικούς αισθητήρες ως σημείο εισόδου. Συνολικά δεκάδες σειρές προϊόντων έχουν εισέλθει στο στάδιο των μαζικών πωλήσεων. Προς το παρόν, τα μαζικά παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας έχουν σπάσει με επιτυχία το ξένο μονοπώλιο και έχουν γίνει ηγέτης των εγχώριων εμπορικών σημάτων. Όχι μόνο αυτό, μερικά από τα ώριμα προϊόντα μας που αντιπροσωπεύονται από λέιζερ γραμμής έχουν επιτύχει παγκόσμια κορυφαίες παραμέτρους απόδοσης, και έχουν γίνει σταδιακά ένα νέο σημείο αναφοράς που οδηγεί στην ανάπτυξη του κλάδου. Σήμερα, η μάρκα Deep Vision γίνεται σταδιακά γνωστή στους ανθρώπους αυτοματισμούς. Έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες, από τους οποίους τα τερματικά έχουν καλύψει σημαντικές εγχώριες και ξένες καταναλωτικές ηλεκτρονικές, μπαταρίες λιθίου, και φωτοβολταϊκές κορυφαίες μάρκες. Επί του παρόντος, δεν φοβόμαστε καμία προσπάθεια να προωθήσουμε λύσεις εκλεπτυσμένων προϊόντων με βάση τις υποδιαιρέσεις. και να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να ενισχύσουμε περισσότερα πεδία. Από ημιαγωγό / πίνακα έως αυτοκίνητο / σιδηροδρόμου. Θα συμβάλουμε στη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας περισσότερων βιομηχανιών. Με αυξανόμενο κόστος εργασίας και αναβαθμίσεις ποιότητας του προϊόντος, το μέλλον της βιομηχανικής αυτοματοποίησης είναι ασταμάτητο. Με χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη 3D βιομηχανικών αισθητήρων, Η Deep Vision έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα έρευνας και ανάπτυξης που περιλαμβάνει οπτική, μηχανική, ηλεκτρική ενέργεια και λογισμικό, καθώς και ένα ώριμο σύστημα ελέγχου προϊόντων παραγωγής. Στο μέλλον, δεν θα καταστήσουμε καμία προσπάθεια να βελτιώσουμε την πλατφόρμα Ε&Α μας και να δημιουργήσουμε μια ομάδα βιομηχανικών προϊόντων Ε&Α παγκόσμιας κλάσης. Με την απόλυτη εφευρετικότητα της βαθιάς εκτίμησης των ανθρώπων, θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τους αισθητήρες υψηλής τάξης, ώστε η αυτοματοποίηση της Κίνας να έχει διαθέσιμα εγχώρια προϊόντα και εθνικά μάρκες που μπορούν να αξιοποιηθούν. Επιπλέον, η εταιρεία αποδίδει μεγάλη σημασία στις τοπικές υπηρεσίες. Για να παρέχουν στους πελάτες βολικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται γρήγορα και επικοινωνούν σχολαστικά, έχει δημιουργήσει πολλά γραφεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εγχώρια: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Πεκίνο, Chengdu, Shenzhen, Taipei στο εξωτερικό: Σεούλ, Ανόι, Βιετνάμ, Δελχί, Ινδία.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Προφυλάξεις κατά τη χρήση προφίλ 3D Laser

Ο γενικευτής είναι ένα όργανο για τον έλεγχο και τον έλεγχο της γενίκευσης, της δισδιάστατης μετατόπισης και του διδιάστατου μέγεθους ενός αντικειμένου.


Πλεονεκτήματα της 3D Κάμερα Επιθεώρησης

Η εφαρμογή των τρισδιάστατων κάμερων έχει αναβαθμιστεί περαιτέρω σε λύσεις βιομηχανικής αυτοματοποίησης με την έντονη ανάπτυξη της τεχνολογίας όρασης της μηχανής.


Ο ρόλος των 3D βιομηχανικών φωτογραφικών μηχανών στην αυτόματη παραγωγή

Η τεχνολογία 3D κάμερα χρησιμοποιείται τώρα σε μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών για την ανίχνευση αντικειμένων γρήγορα και σαφώς, επιτρέπει την ταχύτητα της αυτοματοποίησης των διαδικασιών παραγωγής.


Ευκολία χρήσης και ασφάλεια για τρισδιάστατες φωτογραφικές μηχανές

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης της 3D κάμερας, πρέπει να δώσετε προσοχή στο αν η 3D κάμερα είναι βολική στη χρήση, και θα πρέπει να εξετάσετε τα τρία στοιχεία του υλικού, του λογισμικού και της τεκμηρίωσης.


Εφαρμογή 3D κάμερας

Από σκοπιά του υλικού, η τρισδιάστατη κάμερα θα πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να είναι εύκολα ενσωματωμένη ή τοποθετημένη σε ρομπότ και να έχει σταθερή απόδοση υπό στροφή, κάμψη και ένταση.


Η διαφορά ανάμεσα στις βιομηχανικές 3D κάμερες και τις κάμερες 2D

Σε μια τρισδιάστατη κάμερα, η πηγή φωτός αντικαθίσταται από πομπό λέιζερ. Μέσω του σύνθετου σχεδιασμού οπτικού συστήματος, το λέιζερ που εκπέμπεται από τον πομπό λέιζερ θα σχηματίσει μια ευθεία γραμμή, και το λέιζερ θα αντανακλάται στην επιφάνεια του αντικειμένου.


Η εφαρμογή της τρισδιάστατης κάμερας σε βιομηχανίες συγκόλλησης που σχετίζονται με τις βιομηχανίες

Στον αυτόματο έλεγχο του συστήματος επιθεώρησης ραφής και το αποτέλεσμα της μεγάλης απόκλισης ραφής


Κατάσταση της εσωτερικής βιομηχανικής κάμερας 3d

Το σύστημα όρασης μηχανής περιλαμβάνει κυρίως εξοπλισμό υλικού όπως βιομηχανική κάμερα 3D, φακό, φωτεινή πηγή, και λογισμικό όπως λογισμικό επεξεργασίας εικόνων και λογισμικό οπτικής επεξεργασίας.


Δείτε περισσότερα