OM OS

Grundlagt i 2014, Shenshi Intelligence er hovedsæde i Nanshan District, Shenzhen. Det er en højteknologisk virksomhed, der fokuserer på F&U og produktion af industrielle sensorer. Siden oprettelsen har Shenshi lanceret en række produktlinjer, herunder line laser, point laser, og punktspektrum, med 3D industrielle sensorer som indgangspunkt. I alt snesevis af produktserier er kommet ind i stadiet af massesalg. I øjeblikket har virksomhedens masseproducerede produkter med succes brudt det udenlandske monopol og været førende indenlandske mærker. Ikke kun det, nogle af vores modne produkter repræsenteret af line lasere har opnået verdens førende ydeevne parametre, og er gradvist blevet et nyt benchmark, der fører til udviklingen af industrien. I dag bliver Deep Vision mærket gradvist kendt for automatiseringsfolk. Vi har betjent hundredvis af kunder, hvoraf terminalerne har dækket store indenlandske og udenlandske forbrugereelektronik, lithiumbatterier, og fotovoltaiske førende mærker. I øjeblikket sparer vi os ikke for at fremme raffinerede produktløsninger baseret på underopdelinger. og bruge vores produkter og tjenester til at styrke flere felter. Fra halvleder/panel til automobil/jernbane; fra plast/film til fødevarer/tekstil, Vi vil bidrage til omkostningsreduktion og effektivitetsforbedring af flere industrier. Med stigende arbejdskraftomkostninger og opgraderinger af produktkvalitet, fremtiden for industriel automation er ustoppelig. Med års erfaring i 3D industrielle sensorer forskning og udvikling, Deep Vision har udviklet en omfattende forsknings- og udviklingsplatform med optik, mekanik, elektricitet og software, samt et modent produktionskontrolsystem. I fremtiden vil vi ikke spare nogen indsats for at forbedre vores F&U-platform og opbygge et forsknings- og udviklingsteam i verdensklasse. Med den ultimative opfindsomhed i dyb påskønnelse af mennesker vil vi fortsætte med at tackle high-end sensorer, så at Kinas automatisering har indenlandske produkter tilgængelige og nationale mærker, der kan stoles på. Desuden lægger virksomheden stor vægt på lokaliserede tjenester. For at give kunderne med praktiske tjenester, der reagerer hurtigt og kommunikerer omhyggeligt, Det har oprettet mange kontorer i hjemmet og i udlandet. Indenlandsk: Suzhou, Shanghai, Wuxi, Beijing, Chengdu, Shenzhen, Taipei I udlandet: Seoul, Hanoi, Vietnam, Delhi, Indien.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Konditionering af 3D-profiler-signal

Overfladebarhed er en vigtig indikator for vurdering af arbejdsemnernes ydeevne, hvilket direkte påvirker friktionskoefficienten træthedsmodstand og andre egenskaber og udseende af emner.

2022-06-23 Se mere

Hvordan man vælger et industrikamera

Før du vælger et industrikamera, skal du først forstå dine inspektionsopgaver, om det er statisk fotografi eller dynamisk fotografering, hvor ofte du tager billeder,

2022-06-27 Se mere

Hvordan 3D sensorer arbejder

3D-sensoren består normalt af flere kameraer dybde sensor. Ved at projektere en aktiv lyskilde i et særligt bånd og beregne tidsforskellen mellem lysemission og refleksion 3D-sensoren kan få oplysninger om objektets dybde.

2022-06-17 Se mere

Forholdsregler ved brug af en 3D Laser Profiler

Generalisatoren er et instrument til inspektion og afprøvning af en genstands generalisering, to-dimensional forskydning og to-dimensional størrelse.

2022-04-29 Se mere

Fordele ved 3D Camera Inspection

Anvendelsen af 3D-kameraer er blevet yderligere opgraderet i industrielle automatiseringsinspektionsløsninger med en kraftig udvikling af maskinsynsteknologi.

2022-05-05 Se mere

3D industrikameras rolle i automatiseret produktion

3D kamerateknologi anvendes nu i en lang række industrielle applikationer til hurtigt og utvetydigt at opdage genstande, at muliggøre hurtig automatisering af produktionsprocesserne.

2022-05-30 Se mere

Brug og sikkerhed for 3D-kameraer

Hvad angår brugen af 3D-kameraet, skal du være opmærksom på, om 3D-kameraet er praktisk at bruge, og du skal overveje de tre elementer af hardware, software og dokumentation.

2022-05-07 Se mere

3D-kamera-applikation

Fra et hardware synspunkt, 3D-kameraet skal være fleksibelt nok til at være nemt integreret eller monteret på en robot og stadig have stabil ydeevne under torsion. bøjning og spænding.

2022-05-31 Se mere

Se mere