за нас

Основана през 2014 г., shenshi intelligence е със седалище в квартал наншан, шенжен. Това е високотехнологично предприятие, фокусирано върху научноизследователската и развойна дейност и производството на индустриални сензори. От създаването си shenshi стартира редица продуктови линии, включително линеен лазер, точков лазер и точков спектър, с 3d индустриални сензори като входна точка. Общо десетки продуктови серии са навлезли в етапа на масовите продажби. В момента масово произвежданите продукти на компанията успешно са нарушили чуждестранния монопол и стават лидер на вътрешните марки. Не само, че някои от нашите зрели продукти, представени от линейни лазери, са постигнали водещи в света параметри на производителността и постепенно са се превърнали в нов еталон, водещ развитието на индустрията. Днес марката deep vision постепенно става известна на хората по автоматизация. Ние сме обслужвали стотици клиенти, от които терминалите са обхванали големи вътрешни и чуждестранни потребителска електроника, литиеви батерии и фотоволтаични водещи марки. В момента ние не пестим усилия за насърчаване на рафинирани продуктови решения, базирани на подразделения, и да използваме нашите продукти и услуги, за да овластим повече области. От полупроводник/панел до автомобил/железопътен; от пластмаса/филм до храни/текстил, ние ще допринесем за намаляване на разходите и подобряване на ефективността на повече индустрии. С нарастващите разходи за труд и подобряването на качеството на продуктите, бъдещето на индустриалната автоматизация е неудържимо. С дългогодишен опит в научните изследвания и разработки на 3d индустриални сензори, deep vision разработи цялостна изследователска и развойна платформа, включваща оптика, механика, електричество и софтуер, както и зряла система за контрол на производствените продукти. В бъдеще ние няма да отделим никакви усилия за подобряване на нашата платформа за научноизследователска и развойна дейност и изграждане на екип за научноизследователска и развойна дейност на индустриални продукти от световна класа. С крайната изобретателност на дълбока оценка за хората, ние ще продължим да се справяме с сензори от висок клас, така че автоматизацията на китай да има налични местни продукти и национални марки, на които може да се довери. Освен това компанията отдава голямо значение на локализираните услуги. За да предостави на клиентите удобни услуги, които реагират бързо и комуникират внимателно, тя е създала много офиси у дома и в чужбина. Вътрешни: суджоу, шанхай, уси, пекин, ченду, шенжен, тайпе в чужбина: сеул, ханой, виетнам, делхи, индия.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

3d профилер сигнал кондициониране

Грапавостта на повърхността е важен показател за оценка на производителността на детайлите, което пряко влияе на коефициента на триене, устойчивост на умора и други свойства и външен вид на детайлите.


Как работят 3d сензорите

3d сензорът обикновено се състои от множество сензори за дълбочина на камерите. Чрез проектиране на активен източник на светлина в специална лента, изчисляване на разликата във времето между излъчване на светлина и отражение, 3d сензорът може да получи информацията за дълбочината на обекта.


Предпазни мерки при използване на 3d лазерен профилер

Генерализаторът е инструмент за проверка и тестване на обобщаването, двумерното изместване и двумерния размер на даден обект.


Колко полезна е индустриалната камера за автофокус

На първо място е необходимо да се разгледа нуждите на индустриалното производство. В момента е необходимо да се наблюдават продуктите в индустриалното производство, а качеството на продуктите ще бъде по-гарантирано.


Предимства на 3d инспекция на камерата

Приложението на 3d камери е допълнително модернизирано в решенията за инспекция на индустриалната автоматизация с енергичното развитие на технологията за машинно виждане.


Как да изберем правилния автофокус индустриална камера в оборудване за проверка на зрението

Първо, първо да се определи нуждите на разработката, първо да се определи точността на продукта целеви технология за откриване може да се изисква, за да се определи размера на зрителното поле, което трябва да се види от камерата, за определяне на скоростта на метода за откриване на обекта


Лекота на използване и сигурност за 3d камери

Що се отнася до лекотата на използване на 3d камерата, трябва да обърнете внимание на това дали 3d камерата е удобна за използване и трябва да разгледате трите елемента на хардуер, софтуер, и документация.


Как работят различни 3d сензори

Сензорът за лазерен профил 3d line приема принципа на лазерна триангулация. Първо, лазерен лъч се използва за облъчване на повърхността на обекта, който трябва да се измерва,


Виж повече